Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

Ännu mera sex #blogg100 #mombod

with 4 comments

Nänänänä. Sååå personlig kommer jag inte att bli idag. (Eller någonsin.)

Jag tänker låna in en annan kvinnas berättelse som handlar om en vanlig kropp och sex (eller frånvaron av det) med en man som fram till sovrummet var en hyvens typ.

I sammandrag:

Här har vi en 59-årig kvinna. Både intellektuellt och fysiskt i god form. Separerad. Med vuxen son. Ger sig ut på nätdejtingarenan. Hittar en man (55 år) och tycke uppstår. De har roligt ihop, de trivs, de pratar och gör saker ihop. Så åker de iväg på en weekendresa. De sover i samma rum, i samma säng. De gosar men det blir inget sex. Tre nätter efter varandra och samma sak händer, eller inte händer. De åker hem. Hon tänker. Hon ringer upp och frågar.

Han är ärlig och säger som det är att han har skämt bort sig med unga kvinnor med hala kroppar och han kan inte tända på henne eftersom hon är för rynkig. Men han är snäll och ger goda råd, han berättar att det finns särskilda strumpor och andra klädespersedlar som kan trolla bort åldern.

I felt lika a Barbie Doll on acid as I listened to this man. He was totally oblivious to the viciousness of his words. He had turned me into an object to be dressed and positioned to provide satisfaction for his idea of what female sexual perfection should be.

Vad tror ni, kära läsare, dumpar hon honom eller gör hon en Christian Grey?

Läs hela texten här.

Annonser

Written by Issadissa, webbtanten a.k.a. Eva Adeen

maj 10, 2015 den 9:29 f m

4 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. åh men suk! när andra tror att ens kropp finns till endast för deras skull och behov. Att de av samhället har lärt sig att det är okej att tänka så.
  Att han verkar citerar rakt upp och ner från en lista som ska bokas av; Ingen rynkig hud; Inga celluliter; toppiga bröst; långt hår; ung och fast i köttet…. Det gör mig bara trött.

  Jag förstår att vissa kan ha preferenser man tänder på såsom vissa klädesplagg eller saker och det kan vara bra att säga det högt.
  ”jag tänder på sko/piskor/att äta knäckebröd i sängen, jag skulle uppskatta om vi kunna komma åt det hållet, ifall det inte gör dig obekväm, samt att du berättar vad du tänder på, för det skulle jag vilja veta, så att vi liksom har ett samarbete omkring sexeriet, så att det blir bra/bättre. ”
  Men det är ju inte det som händer mellan dem, när de pratar. Det är en (1) person som kräver något (ganska orimligt, men ändå av det mesta av samhället accepterad,) som denna ser som sin naturliga rätt att få.

  Det visuella är viktigt, till en början, vist. men om folk är pantade* blir de ganska snart ointressanta som partners, hur snygga de än är.
  Och andra som man kanske inte var alls tyckte var läckra till en börja, kan ju visa sig vara hur smarta och roliga som helst. och blir magiskt jätteattraktiva.
  Synd att mannen som nämns i bloggen inte kommer längre än/sitter fast i en väldigt visuell mall, som han inte verkar kunna komma ur.
  och hon säger ju faktisk nej till honom. Hon upptäcker att han är pantad. Inte värd att ha som partner.

  *Vad som menas med pantad ska jag inte fastställa vad är, men för de flesta, tror jag, så är det någon som tycker det motsatta som en själv, i vissa av livets viktiga aspekter. Det är nog lite olika för alla vilka de är.

  belsebubba

  maj 10, 2015 at 10:52 f m

  • Word. Hear hear. Bra rutet!
   Du sa det.
   Jag kan vara tyst. 🙂

   Issadissa, webbtanten a.k.a. Eva Adeen

   maj 12, 2015 at 9:27 f m

 2. […] Hon är besviken, arg, kanske tillochmed litet äcklad. (Som den nätdejtandemedelålders mannen jag skrev om häromveckan som inte ville ha sex med en jämnårig […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: