Issadissas Blogg

Issadissa iakttar och kommenterar samtiden

Hitta Issadissa! #blogg100

with 3 comments

Ja, ni som har följt Issadissa och den andra ett tag vet ju att jag inte direkt skriver dagbok när jag bloggar. Utan bloggen är mer som en tänkebok. Det är recept, nedslag i samtidens märkligheter, populärkulturella hissningar, litet allmänt tjafs och förnumstigheter. Och litet bilder på det. Så mycket av det jag skriver har väl inte något bäst-före-datum utan åldras med visst behag. Hoppas jag.

Jag vet att jag trogna läsare och det är jag oändligt glad och tacksam för. Att jag kan roa någon, vara till nytta och glädje. Det är stort och fint. Ibland kommer också nya läsare och det är väldigt intressant hur Issadissa blir hittad. Det kan jag avläsa i statistiken (å, vad jag älskar statistik, särskilt webbstatistik!) som ju bland annat rapporterar om sökorden och sökfraserna som gör att nya besökare hittar hit.

Vad säger ni om följande:

texas longhorn no bean chili

gå i 12 cm klackar

lotta sjöberg blogg

recept hamburgersås

mjölklobbyn

utmattningssyndrom blogg

Filippa Reinfeldt blogg

dissningar

personlighetstest ipu

ipu myers-brigg

Roligast tycker jag naturligtvis att ”gå i 12 cm klackar” är. Den var så otippad. Jag undrar om den som tittade in i Issadissas utbredande om skor fick något vettigt med sig. Om inte annat fick den se en massa män som klarar att dansa i högklackat i alla fall. Både Tim Curry och en massa fransmän. (Blev du nyfiken? Här är inlägget.)

Annonser

Written by Issadissa, webbtanten a.k.a. Eva Adeen

mars 18, 2015 den 5:24 f m

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Du har mycket roligare sökbegrepp som hittar hem till dig. Hos mig är det mesta som hittar bara olika varianter av nakenmodell…

  Freja

  mars 18, 2015 at 9:00 e m

  • Jamen, ”nakenmodell” är väl alldeles underbart! Kanske får de som kommer in på din blogg litet oväntad, feministisk bildning? 🙂

   Issadissa, webbtanten a.k.a. Eva Adeen

   mars 19, 2015 at 12:14 e m

 2. Jag hittade din blogg för ett halvår sedan då jag googlade på: stavmixern från helvetet. Även om jag kanske inte riktigt fann vad jag sökte just då, så hittade jag nåt annat. Bättre än stavmixern från helvetet! Du har en tänkvärd blogg. Tack.

  Karolina

  mars 20, 2015 at 6:59 e m


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: